Mot nya tider hos Home Market
2012 startades inredningsbutiken Home Market på Alviks Torg. På 9 år har mycket hänt och vi strävar ständigt efter att utvecklas och komma vidare.

Vi har sen länge varit ett etablerat inredningsföretag i Bromma och gläder oss stort åt alla kunders förtroende.

Vi har utvecklats och känner oss sen en tid redo för att gå vidare var och en. Därför väljer vi att släppa taget om Home Market och inom kort kommer ni möta oss som Sussie Nylén med Studio N och Sally Kaijser med My Details.

Home Markets filosofi kommer på bästa sätt förvaltas i våra respektive företag. Vi samarbetar gärna vid större projekt, men kommer i huvudsak arbeta med egna uppdrag var och en.

Vi hoppas såklart att ni tycker detta låter spännande och att ni fortsätter anlita oss framöver. Är ni nyfikna på att följa våra respektive resor med inredningsuppdrag, textilsömnad och annat kul stannar ni kvar i vår närhet för vidare information.

Studio—N

My Details

Sally Kaijser
T – 0702-63 64 68
E – info@mydetails.se
W – www.mydetails.se

Om Home Market

HOME MARKET drivs av Sussie Nylén och Sally Kaijser sen 2012. Vårt gemensamma mål är att alltid skapa en personlig och gedigen miljö i allt vi gör. Vårt intresse för inredning och detaljer har följt oss båda under större delen av våra liv.

Sussie är utbildad inredningsstylist och dekoratör och har lång erfarenhet i branschen från bl.a. Carl Malmsten, R.O.O.M., NK och Svenskt Tenn.

Sally är utbildad grafisk formgivare på Central St. Martins College of Art & Design i London. Och har där arbetat inom både design och formgivning under 10 års tid.

Vi brinner för att skapa vackra miljöer omkring oss, och det genuina och långvariga tänket i en inredning eller miljö är något som ligger oss mycket varmt om hjärtat.

Är du intresserad att höra mer om detta eller vill anlita oss för inredningsuppdrag eller annat. Kontakta oss via e-post eller besök vår studio på Ålstensgatan 5 i Bromma.