Vi levererar kvalité med fingertoppskänsla i allt vi tar oss för, och drivs av passionen för det vackra & unika i varje miljö
Att inreda och förändra sitt hem eller en miljö är fantastiskt roligt. Intresse & tid är två nyckelord för att lyckas och för att få ett bra resultat.

Vår tids inredningsmöjligheter är oändliga och det kan vara svårt att själv hålla en röd tråd genom ett inredningsprojekt. Att ta de rätta besluten och få ett sammanhang i sin helhet kan i sig vara en tidskrävande utmaning. Sen kommer funktion, material och möbelval ovanpå det.

Home Market har lång erfarenhet inom design och inredning. Vi har ett gediget intresse för att skapa personliga och funktionella hem som kan leva för en lång tid framöver. Vår kunskap är bred kring olika material, stilar och leverantörer.

Vår uppgift är att förverkliga dina önskemål och vision med hjälp av vår långa och breda erfarenhet inom färg, form & funktion. Att anlita en inredare spar ofta både tid och pengar, och du får ett slutresultat utan omvägar och felköp.

Urvalet av produkter och möbler varierar från kund till kund och vi inreder alltid efter ditt behov och din budget. Vi utför stora och små uppdrag, både för offentlig och privat miljö. 

Vi hjälper dig med

Stylistuppdrag
KÄNNER DU att det är svårt att få till ditt hem med det du faktiskt har? Eller har du renoverat klart och behöver hjälp med allt det där som skapar den slutgiltiga färdiginredda känslan? Är det kanske svårt att få till det med details, textilier, kuddar, tavlor, blommor och annat?

Vi hjälper gärna till genom att använda oss av det du faktiskt har hemma och stylar om det på bästa sätt. Vi tänker oss denna tjänst som en »homestyling« fast att du inte ska flytta :-) .


Pris/offert ges efter hembesök
Inredningskonsultation
DU ÄR I BEHOV av en större förändring i ett rum, och även hjälp med specifika val av möbler och inredning. I denna konsultation börjar vi med ett hembesök för att tillsammans gå igenom idéer, tankar och önskemål som du har. Vi kommer gemensamt fram till vilka bitar du vill och behöver konsultation inom.

Detta kan till exempel vara:
– Vilka val av möbler och i vilket utförande?
– Vilken matta och vilka gardiner?
– Hur ska du möblera rummet?
– Vilka textilier och materialval ska du göra?
– Vilka färger ska du välja?
– Hur skapas en helhet, en röd tråd men ändå funktion?

Efter att vi gemensamt beslutat vad just du behöver hjälp med, lämnar vi en specificerad offert. Vi presenterar ett förslag på plats hos dig tillsammans med ett moodboard, materialprover, tygval mm.

Pris från ca 10.000:-/rum
(offert lämnas alltid för varje specifikt uppdrag)
Homestyling
VI HJÄLPER DIG att styla ditt hem till det bästa inför en lyckad bostadsförsäljning. Vi tillhandahåller inga större möbler, men stylar med all form av details, mindre möbler, belysning, blommor, textilier mm.

Självklart hjälper vi till med att rådge vad du behöver byta ut eller addera och kan hjälpa till med inköp.

Pris/offert ges efter hembesök 
(från ca 25.000:- för villa ca 170 kvm, från ca 15.000:- för en lägenhet på ca 50kvm.)
Sömnadsuppdrag / gardiner / konsultation
NY TEXTIL i alla dess former, som kuddar, mattor och gardiner är ett enkelt sätt att skapa stor förändring i ett rum. Gardinsömnad är något vi har stor kunskap inom och vi finns tillgängliga för frågor i vår studio på Ålstensgatan. Där har vi också ett stort urval av tyger från olika leverantörer. Men valen är många och mätningen kan ibland kännas som en utmaning. Vi kan hjälpa till med både valet av gardiner & tyg. Du kan också få hjälp med mätning och vidare montering av skenor och gardiner. Vid en gardinkonsultation kommer vi hem till dig med förslag på tyger och hjälper dig komma fram till val av gardinsömnad.

Vi lämnar därefter en offert och du kan välja om du vill gå vidare.
Gardinkonsultation 
Pris från 1.500:-
Större projekt / offentlig miljö
Renovering & inredningsprojekt för Park Konditori
BEHÖVER NI hjälp på ert kontor, café eller annan offentlig miljö? Kontakta oss så bokar vi ett möte och diskuterar vad vi kan hjälpa just er med. 
Kontakta oss för offert
butiken@homemarket.se

Home Market Studio & Showroom

I vårt showroom har vi massor med prover på tyger, gardinstänger och måttbeställda mattor för beställning. Vi säljer även ett urval av details & kuddar. Du är alltid välkommen att komma förbi för frågor eller inspiration, men bokar lättast en tid via mail, då vi endast finns på plats till och från. Eller ring innan på telefon 08-684 395 95.

Du kan alltid boka ett hembesök (mot en kostnad) där vi tar med prover hem till dig och mäter och rådger på plats.
Välkommen förbi!
Hos oss hittar du produkter från
Chhatwal & Jonsson, Karlskrona Lampfabrik, Olsson & Jensen, Moreno California, Skruf Glasbruk, House Doctor, Caspari, Lyngby Porcelæn, Svenskt Konsthantverk, Annuzza, Atelier CPH, Hein Studio, Sika Design, Caroline Ek, Design of, Staffansbågen Malung, JAB, NTK Atelier, Ogeborg, Made By Märtha, CG Lindhs, Silent Gliss, Egeson Trade, GSW Rullgardiner, Vallentuna Skärmateljé, Afroart & Homeline.
Vi har också tyger från
Astrid, ROMO, Kirkby Design, Vila Nova, Mark Alexander, Baker Lifestyle, Brunschwig & Fils, GP & JBaker, Jean Paul Gaultier, Lelievre, Morris, Sanderson, Maria Flora, Mulberry, Kravet, Pierre Frey, Filippo Uecher, JAB, Nevotex & Linwood.

Om Home Market

HOME MARKET drivs av Sussie Nylén och Sally Kaijser sen 2012. Vårt gemensamma mål är att alltid skapa en personlig och gedigen miljö i allt vi gör. Vårt intresse för inredning och detaljer har följt oss båda under större delen av våra liv.

Sussie är utbildad inredningsstylist och dekoratör och har lång erfarenhet i branschen från bl.a. Carl Malmsten, R.O.O.M., NK och Svenskt Tenn.

Sally är utbildad grafisk formgivare på Central St. Martins College of Art & Design i London. Och har där arbetat inom både design och formgivning under 10 års tid.

Vi brinner för att skapa vackra miljöer omkring oss, och det genuina och långvariga tänket i en inredning eller miljö är något som ligger oss mycket varmt om hjärtat.

Är du intresserad att höra mer om detta eller vill anlita oss för inredningsuppdrag eller annat. Kontakta oss via e-post eller besök vår studio på Ålstensgatan 5 i Bromma.